Kerülje el a rekord bírságot!

Május 25-től földindulásszerű változások lesznek a kezelt adatok területén. A GDPR röviden az Európai Unió és a Tanács által elfogadott, a személyes adatok védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló rendelete, más néven általános adatvédelmi rendelet (General Data Protection Regulation). Egyrészt legyen biztos benne, hogy ez Önt is érinteni fogja  - akkor is, ha jelenleg azt gondolja, hogy Ön nem kezel személyes adatot. 

Nagyjából, ha egy vállalkozás birtokában legalább egy név szerepel - munkavállaló, alvállalkozó, vevő,  lehetséges vevő, érdeklődő és bárki -, akkor ez Önt érinteni fogja! Ez most erős túlzásnak tűnik, de nem az. Egy határidőnaplóba feljegyzett név, készülékbe mentett telefonszám személyes adatkezelésnek minősül, így igen szigorú követelményekkel társul. A kiszabható 10 - 20 millió EUR bírság rákényszeríti a vállalkozásokat, hogy komolyan vegyék a felkészülést a rövidesen hatályba lépő rendeletre. 

Különösen fontos a vállalkozás weboldalának GDPR kompatibilissá tétele, amely mivel szem előtt van, könnyű "támadási" felületet adhat az ellenőrző hatóságoknak.

Egyre több ügyfelünk jelezte igényét honlapjának átalakítására ügyfeleik adatainak megvédése és természetesen a büntetések megelőzése érdekében. Emiatt úgy gondoltuk, hogy egy szolgáltatáscsomag összeállításával segítjük megrendelőinket a probléma megoldásában. Ez a csomag tartalmazza z indokolt módosításokat a weboldal megfelelősége érdekében.

Cikk folytatása

Értékesítsen weblapján, Facebook oldalán!

Az Ecwid egy olyan forradalmian új webshopot kínál Önnek, amely gyorsan és észrevétlenül integrálható meglévő weboldalába. Mindössze néhány pillanat alatt egy teljesen ingyenes és minden szükséges funkcióval ellátott, egyszerűen használható, fenntartást illetve karbantartást nem igénylő kosarat adhat hozzá weblapjához, blogjához vagy közösségi oldalához. Gyorsabban és egyszerűbben, mint a korábbi minden-az-egyben webes bevásárló kosarak, az Ecwid egyedülálló elektromos kereskedelmi megoldást kínál az Ön cégének is, aktiválási és tranzakciós díjak nélkül.

Cikk folytatása

Ez a világ legjobbja! Miért érné be kevesebbel?

Az általunk kínált Joomla! alkalmazás az elmúlt 10 évben tucatnyi díjat söpört be, népszerű sokoldalúsága és felhasználóbarát megoldásai miatt. Számos kategóriában utasította maga mögé a világ legjobb weboldal-szoftvereit, az elismerések közül talán a legutolsó a legfontosabb: A felhasználók 2015 legjobb ingyenes cms rendszerének (Contect Magangems System - Honlap Tartalomkezelő Rendszer) választották a Joomlát, amelyet ezernyi programozóból álló globális fejlesztői csoport csiszolgat tökéletesre.

Használja ki a nemzetközi szakembergárda díjmentes támogatását és hátterét!

Ledöntünk egy mítoszt!

A webmesterek jelentős hányada - tisztelet a kivételnek - eredményesen misztifikálja túl saját szerepét, "nélkülözhetetlen" szakértelmét olyan esetekben is, amikor az adott feladat ingyenes alkalmazásokkal is kivitelezhető. Pedig ezek segítségével órák alatt felállítható egy sokoldalú és ízléses weboldal, melynek tartalomkezelése nem igényel többet átlagos számítógép felhasználói tudásnál. A honlap frissítése informatikai feladatból napi rutin adminisztrációs tevékenységgé válik.

Cikk folytatása

A netezők több mint fele már mobilon szörföl! Az Ön weboldalán is megtehetik?

A 2014-es évet tekinthetjük áttörésnek, a telefonon internetezők aránya meghaladta a számítógépen böngészőkét.

A 2013-as 49 százalékról egy év alatt 54 százalékra nőtt az okostelefonnal és még ennél is jelentősebben, 11-ről 19 százalékra emelkedett a táblagéppel rendelkezők aránya. Ugrásszerű növekedésnek nevezhető, hogy a 2013-as 39 százalékhoz képest a vizsgált célcsoportnak több, mint fele (51 százaléka) internetezett mobileszközén keresztül 2014-ben.

Cikk folytatása

Mitől mobilbarát egy weboldal?

Az internetezők több mint kétharmada mobileszközön böngészik, emiatt weboldalak milliói egycsapásra elavulttá váltak. A számítógép monitorokra és lapopokra optimalizált honlapokat az okostelefonok kijezője olvashatatlan méretűre zsugorítja össze, a nagyítással (zoom) az oldal már áttekinthetetlen, szinte kezelhetetlen.

A hagyományos honlapok fix szerkezetével ellentétben a mobiltelefon barát oldalak felépítése rugalmas, így az automatikusan alkalmazkodhat az eltérő felbontású kijelzőkhöz. A szöveg táblagépeken és okostelefonokon is olvasható, a mobil applikációkat követve a navigáció végtelenül egyszerű. Az alábbi képeken jól látható az eltérés egy hagyományos és egy mobilbarát weboldal esetében.

Cikk folytatása

  • 1
  • 2